„Badanie mikroflory jelitowej jest niezwykle pomocne w pracy dietetyka. Dobrze dobrane probiotyki mogą być bardzo ważne dla pacjentów, którzy długotrwale mierzą się z dolegliwościami pokarmowymi.”
Barbara Dąbrowska-Górska
Dietetyk
„Magia? Nie! Nauka na najwyższym poziomie. Te probiotyki uratowały mi życie.”
Joanna, Pacjentka Instytutu Mikrobiomiki
„Mieszanki przygotowane są w taki sposób, że porcję z saszetki wsypuję się do wody i pije. Sposób dostarczenia materiału do badania jest dziecinnie prosty.”
Katarzyna, Pacjentka Instytutu Mikrobiomiki
„Dzięki leczeniu probiotykami, które zaleciła Pani Ewelina Sosinowska-Turek, stan zdrowia mojego dziecka znacznie się poprawił. To było kluczowe, aby skorygować równowagę bakteryjną w jego jelitach po wykryciu Clostridium difficile. Widząc, jak skutecznie probiotyki zadziałały, jestem głęboko wdzięczna za decyzje i wskazówki leczenia.”
Izabela, mama 16-letniego Anatola